In gesprek met Max Knegjens

In deze editie, Max Knegjens, Adviseur bij INNAX Woningen.

Vacature In gesprek met Max Knegjens | INNAX

Waar krijg jij energie van….
Dat hetgeen waarover je advies geeft ook echt impact heeft. Dat de klant stappen maakt met verduurzamen en progressie ziet. Dan heeft het echt zin!

Hoe ziet jouw dag eruit?
Mijn werkzaamheden zijn heel divers en geen dag is hetzelfde. Mijn dagen bestaan uit projectoverleggen, databerekeningen maken en analyseren, wet- en regelgeving toepassen en rapportages maken.

Welke berekeningen maak je dan?
Ik vergelijk theoretische energieverbruiken met werkelijke verbruiken. Deze werkelijke verbruiken vraag ik op bij ons meetbedrijf. Wat laat deze data zien, en klopt dat in werkelijkheid. Zo zie je bijvoorbeeld in een woningvoorraad waar bepaalde pieken zitten. Daar zoom ik verder op in.

Integrale samenwerking
Bij INNAX werken we op een integrale manier om onze klanten te helpen met verduurzamen. De integrale aanpak maakt het werken bij INNAX zo gaaf. Wij hebben het hele pakket, van planvorming tot uitvoering. Het houdt bijvoorbeeld niet op bij het opstellen van een energielabel. Zo doen we de woninginspecties, maken databerekeningen, doen analyses en geven advies. Onze grote kracht is de verbinding tussen verschillende expertises.

Goede balans tussen informeel en zakelijk
Er wordt hard gewerkt, maar wel op een gezellige en leuke manier. Het is een hele goede combinatie tussen die twee. Samen met collega’s die hetzelfde doel hebben en wat voor elkaar over hebben.

Waarom INNAX en niet een andere organisatie?
Het is een fijn en mooi bedrijf om voor te werken. De ruimte en het vertrouwen die geboden worden is uniek. Er is geen hele grote hiërarchie, INNAX is een informele en platte organisatie.

 

Collega van Max worden?

Bekijk onze vacatures