Kernwaarden

Vraag onze ruim 300 collega’s hoe ze onze cultuur omschrijven en je krijgt heel veel verschillende antwoorden. Je kunt al deze antwoorden samenvatten in 3 kernwaarden.

Vacature Kernwaarden | INNAX

Inventief | Duurzaamheid en lagere kosten gaan samen

Onze ontstaansgeschiedenis draagt sterk bij aan onze wil om inventief te zijn. We bedenken veelal als eerste in de markt gedegen concepten die bijdragen aan een meer duurzame wereld. We zijn inventief op het gebied van managen van processen, het integreren van bewezen technieken en financiering, waardoor duurzaamheid en kostenverlaging hand in hand kunnen gaan.

Betrokken | Bijdragen aan een gezonde werk- en leefomgeving

Als onderneming en als individu binnen INNAX, zijn we betrokken bij onze opdrachtgever maar ook bij elkaar. We voelen ons een partner van onze opdrachtgever, met een waardevolle inbreng op het gebied van milieu, techniek, veiligheid en energie. Die betrokkenheid hebben ook onze medewerkers. We ervaren een maatschappelijke verantwoordelijkheid om mee te werken aan een duurzame wereld.

Samen benutten | Samenwerken is de sleutel tot succes

Uit ervaring weten wij dat wanneer technici van verschillende disciplines (werktuigbouw, elektrotechniek en bouwkunde) samen een technische oplossing vinden, dat deze per definitie beter is. Ieder jaar organiseren we ten minste één INNAX feest en is er een personeelsvereniging actief die daar buiten zelf activiteiten organiseert.