FAQ

Veelgestelde vragen

Ben je van plan om bij INNAX te solliciteren maar heb je nog een vraag?

Of heb je vragen over hoe (bepaalde onderdelen van) het sollicitatieproces werken? Bekijk hieronder onze lijst met veelgestelde vragen over werkenbij INNAX.

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact op!

 • INNAX is een gebouwverduurzamer. Dat houdt in dat we alles in huis hebben om gebouwen duurzaam te maken. INNAX zich richt op duurzame en slimme oplossingen voor vastgoed en de gebouwde omgeving. We bieden diensten aan op het gebied van energiebesparing, verduurzaming, technisch beheer, en meer. Meer weten over wat we doen? Dat lees je op onze website.

 • Vraag onze ruim 300 collega’s hoe ze onze cultuur omschrijven en je krijgt heel veel verschillende antwoorden. Je kunt al deze antwoorden samenvatten in 3 kernwaarden.
  Welke dat zijn? Dat lees je op deze pagina.

 • Ja, INNAX staat altijd open voor getalenteerde mensen die geïnteresseerd zijn in het bijdragen aan onze missie om de gebouwde omgeving te verduurzamen. Als je denkt dat jouw vaardigheden en achtergrond goed aansluiten bij ons bedrijf kun je een open sollicitatie in sturen via de onderstaande knop.

 • Ja, bij INNAX vinden wij het belangrijk dat je verder kunt groeien en ontwikkelen. Daarom krijg je een persoonlijk vrij te besteden opleidingsbudget. Daarnaast bieden we diverse trainingen, opleidingen en mogelijkheden voor groei binnen het bedrijf aan.

  Onze collega’s vertellen je er graag meer over.

 • Dat verschilt natuurlijk enorm per functie. We snappen dat je wil weten waar je aan toe bent, daarom hebben we bij iedere vacature een agenda toegevoegd. Zo kun je zien wat je ongeveer te wachten staat.

 • Dat hangt natuurlijk van de functie af waarop je solliciteert. Als monteur of inspecteur krijg je werkkleding die voldoet aan veiligheidseisen.

  Als je op een kantoorfunctie solliciteert houden we van een nette, maar informele werkomgeving. Dat laat zich het best omschrijven als casual met een zakelijk tintje. Verwacht dus geen pak en stropdas, maar ook geen spijkerbroek met gaten en je oude bandshirt.

 • Absoluut! We snappen het belang van een goede balans tussen werk en privéleven. Daarom bieden we verschillende mogelijkheden zoals thuiswerken, flexibele werktijden en de mogelijkheid tot deeltijdwerk, afhankelijk van de functie.

 • Onze koffie is goed! In onze automaten gaat verse biologische bonenkoffie van hoge kwaliteit.

  Naast zwarte koffie hebben we overigens ook thee, cappuccino en chocolademelk of koud water in de automaten. Je hoeft dus geen fanatieke koffiedrinker te zijn om bij INNAX te kunnen werken.

  Je mag je eigen mok meenemen, maar we hebben genoeg mokken beschikbaar om je dagelijkse bakkie uit te drinken.